• Outplacement voor hoogopgeleide medewerkers met een chronische ziekte, handicap of een lichamelijke beperking


  Resultaat voor goed werkgeverschap zodat medewerkers met een handicap een andere baan vinden

 • Ontslag van een gehandicapte medewerker

  Het kan gebeuren dat uw organisatie afscheid neemt van hoogopgeleide medewerkers met een chronische ziekte, handicap of een lichamelijke beperking. U kunt uw medewerkers die de organisatie gaan verlaten steunen door hen een outplacementtraject aan te bieden.

 • Participatiewet en Transitievergoeding bij medewerkers met een chronische ziekte, handicap of een lichamelijke beperking

  Pauw-werkt kan adviseren en antwoorden geven op uw juridische vragen met betrekking tot uw inspanningsverplichting als werkgever, over hoe de participatiewet werkt, hoe het zit met de transitievergoeding en overige wetgeving die betrekking heeft op uw organisatie en uw medewerkers met een chronische ziekte, handicap of een lichamelijke beperking. 

 • Waarom outplacement van Pauw-werkt inschakelen?

  Bij medewerkers met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking komt baanverlies dubbel zo hard aan. De arbeidsbeperking brengt extra twijfels en angsten met zich mee. Daarom is het van groot belang dat medewerker snel een nieuw perspectief hebben. Dat wordt in concrete doelstellingen vastgelegd in een plan van aanpak. Het doel is het vinden een andere passende baan bij een nieuwe werkgever.

 • Pauw-werkt biedt maatwerk outplacement

  Het outplacement traject van Pauw-werkt is altijd maatwerk. Het wordt volledig afgestemd op uw medewerker en de arbeidsbeperking. U ontvangt, na goedkeuring van uw medewerker, op vaste momenten in het traject voortgangsverslagen en u ontvangt een eindrapportage.

 • Informeer vrijblijvend naar een outplacementtraject bij Pauw-werkt

   

 • Waarom twee outplacementtraject bij Pauw-werkt?

  Omdat het maatwerk betreft zal het ene traject wat korter en het andere traject wat langer zijn. Pauw-werkt biedt twee trajecten aan. Een traject met een maximum duur van 6 maanden en een traject met een maximum duur van 8 maanden. In overleg kan worden bepaald wat passend is voor uw medewerker met een arbeidsbeperking.

 • Resultaat goed werkgeverschap zodat medewerkers met een handicap een andere baan vinden

  Uw ex-medewerker met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking wordt gefaciliteerd om van werk naar werk te gaan. Het oude wordt losgelaten en kansen en mogelijkheden worden gecreëerd. Er is een nieuw concreet toekomstperspectief ontstaan.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann