• Outplacement traject voor hogeropgeleiden met een arbeidsbeperking

 • Als je weet dat jij en je werkgever binnenkort afscheid van elkaar gaan nemen, dan kan jij je werkgever om een outplacementtraject vragen. Pauw-werkt kan je begeleiden in je zoektocht naar werk buiten de organisatie. En waarbij rekening wordt gehouden met je chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking.

 • Participatiewet en Transitievergoeding bij medewerkers met een chronisch ziekte, handicap of lichamelijke beperking

  Baanverlies brengt onzekerheid met zich mee. Er komen vragen bij je op over hoe het nu verder moet. Wie neemt jou weer in dienst? Wordt er rekening gehouden met je chronische ziekte, handicap of je lichamelijke beperking? Met welke instanties krijg je te maken? Pauw-werkt kan deze vragen voor je beantwoorden en eventuele wetgeving omtrent jouw ontslag toelichten of verduidelijken.

 • Waarom outplacement via Pauw-werkt?

  De één ziet baanverlies als een nieuwe kans. De ander heeft tijd nodig om het oude los te laten. Met een arbeidsbeperking kan je je kwetsbaarder voelen. Een outplacement traject via Pauw-werkt geeft je de ruimte om het baanverlies te accepteren en een plek te geven. Het belangrijkste is dat jij snel vooruit gaat kijken, een plan opstelt over hoe je de zoektocht naar ander werk gaat aanpakken.

  Je doel is het vinden van een andere functie bij een nieuwe werkgever.

 • Hoe lang duurt een outplacementtraject bij Pauw-werkt?

  Omdat het maatwerk betreft zal het ene traject wat korter en het andere traject wat langer zijn.
  Pauw-werkt biedt twee trajecten aan. Een traject met een maximum duur van 6 maanden en een traject met een maximum duur van 8 maanden. In overleg kan worden bepaald wat voor jou passend is.

 • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een outplacementtraject bij Pauw-werkt

   

 • Resultaat werk dat past bij jouw arbeidsbeperking

  Tijdens een outplacementtraject van Pauw-werk word je van werk naar werk begeleid. Nieuwe deuren zijn voor je opengegaan en je hebt afscheid genomen van je ex-werkgever. Je arbeidsbeperking staat je niet in de weg en het werk dat je doet past bij jou.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann