• Pauw-werkt als gastspreker op uw evenement of bijeenkomst gericht op werken met een handicap

 • Als er bijeenkomsten en evenementen worden gehouden voor mensen met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking dan kunt u mij uitnodigen als gastspreker.

   

  Ik denk ik graag mee over een interessant gespreksonderwerp. 

 • Ik kom uw doelgroep graag inspireren en stimuleren als het gaat om hun loopbaan

  Als gastspreker werk ik graag mee aan netwerkbijeenkomsten en evenementen die erop gericht zijn om mensen met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking te inspireren of te stimuleren bij het vinden van werk.

 • Workshops op maat voor chronisch zieke, gehandicapte en lichamelijk beperkte werkzoekenden

  Ik kan maatwerk workshops verzorgen zodat de bezoekers van uw evenement actief hieraan kunnen deelnemen. Te denken valt aan een workshop over creatief netwerken, op de goede stapel terechtkomen bij de recruiter en hoe vestig ik de aandacht op mijn kwaliteiten in plaats van op mijn chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking?

 • Interesse of meer informatie over Pauw-werkt als gastspreker

  Ik neem graag contact met u op om vragen te beantwoorden of om de mogelijkheden te bespreken.

 • Hier kunt uw vragen aan mij stellen wanneer u geïteresseerd bent om mij als spreker uit te nodigen

  Versturen

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann