• Een re-integratie traject eerste spoor om kennis en kwaliteit te behouden voor de organisatie

  Wanneer een medewerker langdurig ziek is vanwege een chronisch ziekte, handicap of een lichamelijke beperking, dan spannen u en uw medewerker zich in eerste instantie in om hem of haar terug te laten keren op de oude functie. Bijvoorbeeld door de werkplek aan te passen of door het takenpakket te herzien. U behoud de ervaring en kennis van uw medewerker voor de organisatie.

 • Interne herplaatsing vaker mogelijk dan gedacht

  Het komt ook voor dat uw medewerker, als hij of zij weer kan werken, niet meer terug kan keren in zijn of haar functie. Ook al was dat eerst wel de bedoeling. In de praktijk blijkt dat dit niet haalbaar of wenselijk is. In plaats van afscheid te nemen van de medewerker is het zinvol om te kijken naar interne doorstroom / herplaatsing. Want de ervaring en kennis van uw medewerker zijn waardvol.

 • Waarom Pauw-werkt inschakelen voor een re-integratie traject eerste spoor?

  Medewerkers met een chronische ziekte of met een lichamelijke beperking kunnen bij hun terugkeer op de werkvloer misschien niet meer het werk doen dat zij voorheen deden. Maar dat wil niet zeggen dat zij de organisatie (vroegtijdig) moeten verlaten. Integendeel zelfs, deze groep is gemotiveerd om weer aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen. Pauw-werkt denkt mee in mogelijkheden.

 • Mogelijkheden onderzoeken en meteen doorpakken in een maatwerk traject

  Samen met de HR professional, de leidinggevende, instanties zoals het UWV en de Arbodienst en natuurlijk de medewerker wordt gekeken naar de mogelijkheden. Dit gebeurt aan de hand van een plan van aanpak dat resulteert in een maatwerk traject. In het belang van de medewerker wordt daar zo snel mogelijk mee gestart.

 • Haalbaarheid als uitgangspunt

  Wat is haalbaar? Een werkplek aanpassing, visuele hulpmiddelen, omscholing, een competentiescan, een assessment, er is veel mogelijk om de medewerkers optimaal te ondersteunen en te behouden voor de organisatie. In veel gevallen is er subsidie mogelijk en ook daarin kan Pauw-werkt adviseren.

 • Hoe lang duurt een re-integratie traject eerste spoor bij Pauw-werkt?


  Een re-integratie traject eerste spoor duurt 6 maanden.

  Informeer vrijblijvend voor een re-integratie traject eerste spoor bij Pauw-werkt

   

 • Resultaat

  Medewerkers met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking behouden voor uw organisatie is winst voor alle partijen. U handelt volgens de actuele wet en regelgeving en
  kennis en ervaring blijft behouden voor de organisatie.

 • Re-integratie traject tweede spoor als er geen mogelijkheden binnen de eigen organisatie zijn

  Zijn de kansen klein om uw medewerker intern van werk naar werk te begeleiden. Dan kunt u uw medewerker steunen door een re-integratie traject tweede spoor in te zetten. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann