• Re-integratie traject tweede spoor inzetten voor uw medewerker met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking

 • Ondanks diverse inspanningen van werknemer en werkgever lukt het niet altijd om hoogopgeleide medewerkers met een chronische ziekte of handicap of een lichamelijke beperking te behouden voor uw organisatie. Dat kan verschillende redenen hebben. U kunt dan besluiten om een re-integratie traject tweede spoor in te zetten voor uw medewerkers. 

 • Afscheid nemen van medewerkers met een chronische ziekte of een lichamelijke beperking

  Daar ligt goed werkgeverschap aan ten grondslag. Met professionele en maatwerk ondersteuning van Pauw-werkt gaan uw medewerkers op zoek naar ander werk buiten uw organisatie. Daarbij wordt rekening gehouden met de voorwaarden die hieraan worden gesteld door instanties zoals het UWV en de Arbodienst.

 • Waarom Pauw-werkt inschakelen voor een re-integratie traject tweede spoor?

  In eerste instantie is het van belang dat de mogelijkheden van de medewerker in kaart worden gebracht. Dat is het startpunt. Daarna wordt gekeken naar wensen en reële doelstellingen. Een plan van aanpak is de leidraad voor iedere vervolgstap. Met als uiteindelijk doel (zicht op) een concrete functie die de medewerker buiten uw organisatie kan vervullen.

 • Gebruik maken van een uitgebreid netwerk

  Pauw-werkt beschikt over een zakelijk netwerk in uiteenlopende branches. Uw medewerkers kunnen gebruik maken van dit netwerk om hun kansen op ander werk te vergroten.

 • Informeer vrijblijvend naar een re-integratie traject tweede spoor bij Pauw-werkt

 • Maatwerk voor iedere medewerker met een arbeidsbeperking

  Een re-integratie traject tweede spoor via Pauw-werkt is altijd maatwerk omdat er per medewerker individueel wordt gekeken naar zijn / haar persoonlijke situatie. U ontvangt, na goedkeuring van uw medewerker, op vaste momenten in het traject voortgangsverslagen en u ontvangt een eindrapportage.

 • Resultaat binnen een jaar ander werk vinden

  Een re-integratie traject tweede spoor duurt maximaal 8 maanden. Binnen een jaar (zicht op) ander werk hebben is goed voor het zelfvertrouwen van uw medewerker en werkt motiverend. Dat heeft zowel voordelen voor u als werkgever als voor de werknemer.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann