• Pauw-werkt Trainingen à la carte
  voor hoogopgeleide werkzoekenden met een
  chronische ziekte, handicap of een lichamelijke beperking

 • Hogeropgeleiden met een arbeidsbeperking die zich willen herpositioneren op de arbeidsmarkt

  Misschien speelt het verwerkingsproces van je chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking, geen rol (meer). Je zoekt praktische sollicitatietraining omdat je een vacature hebt gezien. Of je wilt een CV die de aandacht trekt van recruiters. Je vraagt je af wat je met jouw kwaliteiten nog meer kan. Of je wilt juist onderzoeken welke competenties je nog meer hebt.

 • Pauw-werkt Trainingen à la carte is maatwerk

  Iedere training is maatwerk. Dat houdt in dat Pauw-werkt eerst inventariseert wat jouw leerbehoeften zijn en knelpunten benoemt. Daarna wordt de definitieve training ontworpen. Bijvoorbeeld: Vanwege mijn chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking heb ik een gat op mijn CV hoe wat kan ik eraan doen? Wat vertel ik in een gesprek over mijn arbeidsbeperking? Ik ben al een tijdje op zoek naar werk en ik ben mede door mijn beperking onzeker geworden.

 • Aantal deelnemers per training

  Het maximum aantal deelnemers dat zich voor een groepstraining kan inschrijven is 6 personen. En voor de videosollicitatietraining geldt er een maximum van 4 deelnemers.

 • Inschrijving

  Een week voordat de training van start gaat sluit de inschrijving.

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en investering

   

  Duur training

  De trainingen duren twee dagen en nemen per keer een dagdeel in beslag.

  Aanvang

  De aanvangstijden zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur.

  Training inclusief lunch of snack

  Afhankelijk van de aanvangstijd is er een lunch of een snack met water, koffie, thee en fris

  Locatie

  De locatie kan wisselen, maar het is altijd een centrale plek die goed bereikbaar is zowel met de auto als met het OV en rolstoeltoegankelijk.

  Pauw–werkt a la carte trainingen zijn vrijgesteld van BTW
  Pauw-werkt mag BTW vrij trainingen aanbieden. In de genoemde prijs is dus geen BTW tarief berekend.


 • focus
 • Training Focus krijgen voor hoogopgeleide werkzoekenden met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking 

 • Ik weet niet zo goed wat ik wil

  Deze training faciliteert jou in je persoonlijke zoektocht waarbij je (opnieuw) op zoek gaat naar jouw kernkwaliteiten, vaardigheden en competenties. Je brengt in kaart wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kunt. Zo krijg je weer je focus terug.

 • Welke functies passen bij mij en mijn arbeidsbeperking?

  En vanuit deze basis onderzoek je welke werkzaamheden en functies bij jou passen. En welke werkplek aanpassingen / voorwaarden zijn er nodig zodat jij optimaal kunt functioneren met je chronische ziekte handicap of lichamelijke beperking? Je sluit de training af met een HZO beroepenvragenlijst waarbij er concrete functies uit jouw profiel komen rollen.

 • Resultaat

  Je hebt veel inzichten vergaard. Je weet wat je leuk vindt om te doen, wat je kwaliteiten zijn en je weet concreet wat voor soort functies bij jou passen. De HZO beroepenvragenlijst neem je als naslagwerk mee naar huis. Bovendien heb je in kaart gebracht aan welke voorwaarden de nieuwe werkomgeving moet voldoen en wat jij eventueel nodig hebt aan werkplek aanpassingen om daar succesvol aan de slag te gaan met je arbeidsbeperking.

 • Liever een één op één training?

  Dat kan informeer naar de voorwaarden

  Vragen?

  Heb je na het lezen van het trainingsprogramma nog vragen, laat het me weten, dan bel ik je terug.

  Algemene voorwaarden Pauw-werkt

  Op mijn aanbod zijn algemene voorwaarden van kracht klik hier


 • video
 • Video sollicitatietraining voor hogeropgeleiden die solliciteren met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking

 • Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek

  De video sollicitatietraining is bedoeld voor iedereen met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking die actief aan het solliciteren is en (verwacht dat hij/zij) binnenkort op sollicitatie gesprek gaat en zich hier uitgebreid en gedegen op wil voorbereiden.

 • Goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek

  Als je op gesprek gaat, dan wil je niets aan het toeval overlaten en zorg je ervoor dat je jezelf goed presenteert. In een brief kun je jezelf helder neerzeten. Je kunt nadenken over wat je gaat schrijven en hoe je dat op papier zet. Tijdens een sollicitatiegesprek gaat dat toch anders. Het is tijdgebonden, er zijn vaak meerdere mensen aanwezig en je kan je door je chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking ongemakkelijk voelen. En daar ga je in deze training actief aan werken.

 • Hoe kom ik eigenlijk over bij de recruiter?

  Solliciteren met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking is spannend. En wat als je veel last hebt van zenuwen? Slecht uit je woorden komt? De draad van je verhaal kwijtraakt? Of te lang over je arbeidsbeperking blijft praten. Tijdens een videosollicitatietraining ga je met deze punten of jouw eigen specifieke punten aan de slag en bouw je aan je zelfvertrouwen.

 • Resultaat

  Je weet wat je kunt doen als je te gespannen bent, als je de vraag niet meer weet, hoe je zelf sturing kunt geven aan het gesprek en hoe je (lichaamstaal) over komt tijdens een gesprek. De training heeft je meer zelfvertrouwen gegeven en je laat je niet verrassen door eventuele vragen over je lichamelijke beperking of chronische ziekte. En dan ga je zelfverzekerder het echte gesprek in.

 • Liever een één op één training?

  Dat kan informeer naar de voorwaarden

  Vragen?

  Heb je na het lezen van het trainingsprogramma nog vragen, laat het me weten, dan bel ik je terug.

  Algemene voorwaarden Pauw-werkt

  Op mijn aanbod zijn algemene voorwaarden van kracht klik hier


 • gesprekken
 • Training netwerkgesprekken voeren voor hogeropgeleiden met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking

 • Werken met een handicap / beperking door effectief te netwerken

  Wie wil gaan werken met een chronische ziekte, handicap of lichamelijke beperking, kan hoge ogen gooien door netwerkgesprekken te voeren. Tijdens een netwerkgesprek wil je natuurlijk goed uit de verf komen. Dat kan door je goed voor te bereiden. Wat wil je bereiken met het gesprek? Wat wil je dat de ander van jou te weten komt? En welke indruk wil je achterlaten? Oefening baart kunst, dus daar ga je heel veel doen!

 • Resultaat

  Je weet hoe je tijdens een netwerkgesprek de aandacht op een positieve wijze op jezelf kan vestigen.
  Het gesprek is tweerichtingsverkeer dus je bent ook in staat om de ander vragen te stellen en oprecht interesse te tonen in je gesprekspartner. Door effectief te netwerken ben je je ervan bewust dat werken met een handicap / beperking een kwestie is van jezelf goed weten te presenteren.

 • Liever een één op één training?

  Dat kan informeer naar de voorwaarden

  Vragen?

  Heb je na het lezen van het trainingsprogramma nog vragen, laat het me weten, dan bel ik je terug.

  Algemene voorwaarden Pauw-werkt

  Op mijn aanbod zijn algemene voorwaarden van kracht klik hier

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann